A Cookie-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink megfelelő működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba. Elfogadom
Termékek Menü
0
Tubus Disco

Tubus Disco

Ár:
33.135 Ft
Gyártó cikkszám: 42000, 42500, 43000, 43500
Cikkszám: 14770
Gyártó: Tubus

Az a helyzet, hogy tárcsafékkel szerelt a kerékpárod és csak a legjobb az, ami jó neked? Ebben az esetben a DISCO hátsó csomagtartó neked készült. Különböző kiegészítők használata nélkül a DISCO egyszerűen felszerelhető a kerékpárodra.

Termékcsalád    Hátsó csomagtartók
Szín    Fekete, Ezüst
Súly    521 gramm + rögzítő szet 210 gramm
Garancia    30 év garancia minden csomagtartóra és 3 év mobil garancia minden regisztrált felhasználónak
Tömeg    Megengedett össztömeg: 20 kg
Anyag    25CrMo4
Méret    Kerékméret: 28" vagy 26"

tubus DISCO:

Mostantól tubus csomagtartót szerelhetsz a tárcsafékkes kerékpárodra is. A DISCO hátsó csomagtartó a tubus-tól nem csak két méretben elérhető, - 26" vagy 28" - de felszerelhető azon kerékpárokra is melyek tárcsafékkel szereltek. A DISCO hátsó csomagtartó könnyedén felszerelhető a gyors zár használatával, amely tartozéka a csomagtartónak vagy a kerékpáron lévő - amennyiben van - fűzőlyukak segítségével is felszerelhető. A DICSO saját súlya mindössze 521 gramm + rögzítő szett 210 gramm. Egyszerűen pakold fel a bringád és indulás!

A DISCO hátsó csomagtartó 26" vagy 28"-os kerékméretekhez alkalmazható.

A DISCO maximális teherbírása 20 kg.

Megjegyzés: A Tubus QR-axle-mounting szett segítségével bármely másik Tubus csomagtartó felszerelhető tárcsafékkel szerelt kerékpárokra. A DISCO már elegánsan és egyszerűen magában foglalja a távtartó részt is.

tubus

Több mint húsz éve készít a tubus kerékpár csomagtartókat nagy szilárdságú acél csőből. Ez idő alatt azt is sikerült elérniük, hogy az elismert kerékpár gyártók már tubus csomagtartóval szerelik fel kerékpárjaikat. Mindegyik tubus csomagtartót jellemzi a legnagyobb teherbírás legkisebb önsúllyal, valamint a teljes megbízhatóság és az igényes optikai kialakítás találkozása. A tubus filozófia, egyesíteni a termék legmagasabb minőségét a hosszú élettartammal egy gyönörű termékben.

Ezért is büszke a tubus a CARGO és a TARA csomagtartók 18-éves siker történetére. Az évek során csak részleteikben optimalizált csomagtartó páros jelenti továbbra is az "Álom csapatot" a legtöbb extrém túrázónak.

A tubus csomagtartók kézzel készítettek és egy hosszadalmas felületkezelésen esnek át. Termékeik összetett vizsgálatokon mennek keresztül sorozatgyártásba kerülésük előtt. A nagy szilárdságú, de mégis lehelet-vékony acél csövek és az esztétikailag is igényes csomagtartók feldolgozásának know-how rendszere alapján is folyik a további fejlesztése és gyártása az egyedi csomagtartó rendszereknek. Így a tubus készít csomagtartókat E-kerékpár gyártóknak és egyedi kerékpárokhoz is egyaránt.