A Cookie-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink megfelelő működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba. Elfogadom
Termékek Menü
0

Nyereményjáték sorsolási szabályzat

A Bringaboard Trekking-City Kft. „Nyitási akció” megnevezésű nyereményjátékához

A Bringaboard Trekking-City Kft. (székhely: 1064 Budapest, Rózsa u. 86, cégjegyzékszám: 01- 09-9530671, a továbbiakban: Szervező) által szervezett „Nyitási akció” megnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Nyereményjáték) leírásában foglalt feltételeket teljesítő résztvevők között kerül kisorsolásra egy db 100.000 Ft-os, 1 db 50.000 Ft-os és 1 db 25.000 Ftr-os vásárlási utalvány, amely a Szervező 1064 Budapest, Rózsa u. 86. sz. alatt található kerékpár üzletében váltható be (a továbbiakban: Nyeremény).

A Nyereményjátékban mindenki jogosult részt venni, aki

  • a Szervező 1064 Budapest, Rózsa utca 86. sz. alatti kerékpár üzletében 2015. április 1 és 2015. április 4 között vásárol és kitölti a nyereményszelvényt
  • a nyereményszelvényt a kerékpár üzletben elhelyezett zárt ládába bedobja

A Nyeremény a Szervező székhelyén, a 1064 Budapest, Rózsa utca 86. sz. alatti kerékpár üzletben, 2015. április 7. napján 11:00 órakor kerül kisorsolásra. A Nyeremény sorsolásának módja kézi sorsolás. A sorsolás Közjegyző jelenlétében történik. Valamint a Szervező munkatársai, valamint meghívott vendégek lesznek jelen.

A sorsoláson három nyertes és három pótnyertes (nyeremény fajtánként 1-1) kerül kihúzásra. A nyertes személyt a Szervező a sorsolásban részt vevő személy által megadott elérhetőségek valamelyikén értesíti a nyereményről. A Nyeremény a nyertesként kihúzott személy részére a Szervező 1064 Budapest, Rózsa utca 86. szám alatti kerékpár üzletében kerül átadásra. A nyertes köteles a Nyereményt átvétele során a személyazonosságát igazolni. Amennyiben a nyertes a személyazonosságának igazolását megtagadja, a Nyeremény automatikusan a pótnyertest illeti meg. A pótnyertesek esetén a Nyeremény átadására ugyanezen szabályok szerint kerül sor.

A regisztráció hiányosságáért (név, elérhetőség elírása, stb.), az értesítési késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A résztvevők az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, vagy a postafiókjuk levélfogadásra képtelen állapotából adódó valamennyi következményt maguk viselik. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a résztvevőket terheli. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétel során, a Nyereményjáték hiányosságaiból, hibás működéséből, a játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.